Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.F. Cornazo (117892) - Athletic Club El Zarpazo (120821) » 486806491: T44/J2/VI

Liga 486806491 Información oficial sobre el partido 486806491 en Hattrick

16.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VI.113 (14431)

Socamp Alineación oficial del equipo 'Socamp' en el partido 1 - 1 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
Àlex Just (38') 1 - 0
1 - 1 Dan Frösten (77')
Socamp Alineación oficial del equipo 'Socamp' en el partido 1 - 1 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Socamp Alineación oficial del equipo 'Socamp' en el partido 4 - 1 Athletic Club El Zarpazo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club El Zarpazo' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Socamp

Goles Goles

  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Àlex Just, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Socamp se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Oliver Haber va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Socamp se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): En Bladi Zuloa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Socamp va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Diego Guzmán Rosales en un 1 contra 1 amb el porter Henrik Dauvin, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 13 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Diego Guzmán Rosales no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Athletic Club El Zarpazo

Goles Goles

  • 107 Minuto 77 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Athletic, gràcies a les conegudes canonades d'en Dan Frösten, va situar el 1 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Aitor Biorlegi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Clément Watrelot havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Athletic va estar a punt d'empatar al 57 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Malte Hebbel que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): En Ignacio Viguera de Athletic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Massimo Esposito va prendre el seu rol al minut 34.