Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Yeehaa (1460804) - Buldogin (124246) » 486806170: T44/J5/VI

Liga 486806170 Información oficial sobre el partido 486806170 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.107 (14425)

Gimnástico de Queiruga_Original Alineación oficial del equipo 'Gimnástico de Queiruga_Original' en el partido 0 - 3 Buldogin Alineación oficial del equipo 'Buldogin' en el partido
0 - 1 Stanisław Wrażeń (7')
0 - 2 Stanisław Wrażeń (71')
0 - 3 Stanisław Wrażeń (89')
Gimnástico de Queiruga_Original Alineación oficial del equipo 'Gimnástico de Queiruga_Original' en el partido 0 - 3 Buldogin Alineación oficial del equipo 'Buldogin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Gimnástico de Queiruga_Original Alineación oficial del equipo 'Gimnástico de Queiruga_Original' en el partido 4 - 0 Buldogin Alineación oficial del equipo 'Buldogin' en el partido
Es un cenizo 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gimnástico de Queiruga_Original

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Willy Vichy de Queiruga_Original va intentar batre la porteria rival al minut 23 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 214 Minuto 29 (Ocasión de penalti): August Černokus va fallar un penal al minut 29, davant la desesperació dels aficionats.
  • 210 Minuto 30 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de August Černokus quasi empata el partit per a Queiruga_Original, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): En Franz Fröschl va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 59, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Queiruga_Original va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Franz Fröschl va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Iker Fonallar va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Sergio Serafini va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 88 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Matěj Mižigar de Queiruga_Original va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Buldogin

Goles Goles

  • 115 Minuto 7 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 7 minuts, Stanisław Wrażeń va superar per velocitat Pedro Noriega per posar el 0 - 1 al marcador.
  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): El jugador Stanisław Wrażeń de Buldogin es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 143 Minuto 89 (Gol de contra por la derecha): Stanisław Wrażeń va marcar al minut 89 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 4 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Buldogin van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 4 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Olli-Pekka Ollenhauer, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 24 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Buldogin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ralph Bendella, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 72 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Olli-Pekka Ollenhauer se sentia fresc com una rosa.