Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Los Zanganos (118853) - F.C.Sagrada (989078) » 486805430: T44/J3/VI

Liga 486805430 Información oficial sobre el partido 486805430 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VI.94 (14412)

F.C. Los Zanganos Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Zanganos' en el partido 2 - 0 F.C.Sagrada Alineación oficial del equipo 'F.C.Sagrada' en el partido
Giuseppe Zol (82') 1 - 0
Daniel Zúñiga (85') 2 - 0
F.C. Los Zanganos Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Zanganos' en el partido 2 - 0 F.C.Sagrada Alineación oficial del equipo 'F.C.Sagrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Los Zanganos Alineación oficial del equipo 'F.C. Los Zanganos' en el partido 2 - 0 F.C.Sagrada Alineación oficial del equipo 'F.C.Sagrada' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Los Zanganos

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Giuseppe Zol, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zanganos va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Daniel Zúñiga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Juancho Abadín va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zanganos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Massimiliano Donadei va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Zanganos va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Giuseppe Zol va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 83 quan Daniel Zúñiga de Zanganos gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jean-Michel Collet de Zanganos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Roberto Mazzola de Zanganos va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Daniel Zúñiga va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Zanganos va fer una substitució al minut 81. Skirtan Zaka va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Javier Piñero.

F.C.Sagrada

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Oriol Vita va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de F.C.Sagrada que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): F.C.Sagrada van sortir al contraatac al minut 84, però Jacob Carlsson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.