Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

B. Uni (773605) - Fatinhos (1371958) » 486805110: T44/J8/VI

Liga 486805110 Información oficial sobre el partido 486805110 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.88 (14406)

WaveS_TeaM II Alineación oficial del equipo 'WaveS_TeaM II' en el partido 1 - 1 PORQUIS DEPORTIVA Alineación oficial del equipo 'PORQUIS DEPORTIVA' en el partido
0 - 1 Gianluca Toth (15')
Joel Sagués (82') 1 - 1
WaveS_TeaM II Alineación oficial del equipo 'WaveS_TeaM II' en el partido 1 - 1 PORQUIS DEPORTIVA Alineación oficial del equipo 'PORQUIS DEPORTIVA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
WaveS_TeaM II Alineación oficial del equipo 'WaveS_TeaM II' en el partido 2 - 0 PORQUIS DEPORTIVA Alineación oficial del equipo 'PORQUIS DEPORTIVA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WaveS_TeaM II

Goles Goles

  • 112 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del WaveS_TeaM s'esgargamellaven dempeus per esperonar Joel Sagués que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 82 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Chen Binyamin va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de WaveS_TeaM se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Dan Kjær no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maciej Niedobecki.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 62 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Recai Aslan no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Abe Massey estava fent un bon partit.

PORQUIS DEPORTIVA

Goles Goles

  • 139 Minuto 15 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Gianluca Toth va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 0 - 1. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Jesse Quintana.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Pascal Draux, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. DEPORTIVA va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Carl Friedrich Aubauer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Óscar Torreblanca, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Gaétan Froidure va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gianluca Toth va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Semblava que Fermín Enciso s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.