Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prim Jardin (1372661) - CD Guanche (487687) » 486805023: T44/J10/VI

Liga 486805023 Información oficial sobre el partido 486805023 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.86 (14404)

Ecija Balompie Alineación oficial del equipo 'Ecija Balompie' en el partido 2 - 2 Felm Alineación oficial del equipo 'Felm' en el partido
0 - 1 Corrado Simonetti (8')
Fulvio Via (35') 1 - 1
1 - 2 Jaani Saraste (56')
İsmail Üsmen (66') 2 - 2
Ecija Balompie Alineación oficial del equipo 'Ecija Balompie' en el partido 2 - 2 Felm Alineación oficial del equipo 'Felm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ecija Balompie Alineación oficial del equipo 'Ecija Balompie' en el partido 2 - 1 Felm Alineación oficial del equipo 'Felm' en el partido
Tiene un resultado normal 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,9 % 9,9 % 23,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ecija Balompie

Goles Goles

  • 139 Minuto 35 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Fulvio Via van servir per superar a l'últim defensor, en Sébastien Benne. Tot va acabar amb el 1 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Balompie cantant "Fulvio Via selecció!"
  • 113 Minuto 66 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Balompie una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En İsmail Üsmen, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 66.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Amb 69 minuts disputats, Giangiacomo Aquilano gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Roberto Sperlinga va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, José Manuel Marín de Balompie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): Robert Ateba de Balompie va abandonar el terreny de joc després de 29 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Samuel Beugnies va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 40 de partit, quan un jugador de Balompie, en Samuel Beugnies, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Felm

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Corrado Simonetti va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Jaani Saraste va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Felm i marcant el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Felm va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Emilio Inza, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Felm que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Amit Kook, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 44 (Tirita): Passats 44 minuts de joc, en Sébastien Benne de Felm va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Muhammet Tevfik Halis es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Mathias Salmon.