Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Boa (125138) - Los Margaritos (994045) » 486804734: T44/J10/VI

Liga 486804734 Información oficial sobre el partido 486804734 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.81 (14399)

Club Deportivo Boa Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Boa' en el partido 2 - 0 Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido
Pau Gorrizarri (43') 1 - 0
Artur Forné (59') 2 - 0
Club Deportivo Boa Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Boa' en el partido 2 - 0 Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Boa Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Boa' en el partido 1 - 1 Beta Phi Epsilon Alineación oficial del equipo 'Beta Phi Epsilon' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,0 % 4,2 % 76,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Boa

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Xurxo Iago Arrojo sempre és una garantia. Al minut 43, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Pau Gorrizarri marcar el 1 - 0 per al Boa.
  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Artur Forné va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 59.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Artur Forné va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Xurxo Iago Arrojo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Boa van sortir al contraatac amb encert al minut 44, però Fernando Terán no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Boa van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Fernando Terán va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Artur Forné de Boa va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Al minut 52 en Xurxo Iago Arrojo va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pau Gorrizarri de Boa la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 50 (Tirita): Al minut 50, Xurxo Iago Arrojo de Boa es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 74 (Evento clima: sol, OK técnico): 程 (Cheng) 冠军 (Guanjun) semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

Beta Phi Epsilon

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Adolfo Cubo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Epsilon que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Epsilon van seguir progressant per la banda dreta. Romeu Campaño va tenir la seva oportunitat al minut 71, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Romeu Campaño de Epsilon es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones