Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Millerada (1365050) - Peña El Carota (1585719) » 486804621: T44/J10/VI

Liga 486804621 Información oficial sobre el partido 486804621 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.79 (14397)

AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 0 - 0 Peña El Carota Alineación oficial del equipo 'Peña El Carota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AC Millerada Alineación oficial del equipo 'AC Millerada' en el partido 2 - 1 Peña El Carota Alineación oficial del equipo 'Peña El Carota' en el partido
Tiene mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Millerada

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Millerada per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Isaac Llosa, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 88 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Harm-Jan Haagsma va estar a punt d'acabar en gol al minut 88, però el porter visitant Guillermo Núñez de Aza va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Carlos Pimienta de Millerada es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ángel Mingo.

Peña El Carota

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Carota va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Godofredo Zarco va desviar el xut final de Rikard Danielsen després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Pau Creixell va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Carota van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Serxio Guldrís va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Carota va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Serxio Guldrís, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Sean-Pascal Eickmeyer de Carota, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 50, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Rikard Danielsen va marcar al minut 85 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Carota va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Serxio Guldrís va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 24 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Michel Cerveaux se sentia fresc com una rosa.
  • 304 Minuto 81 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Sean-Pascal Eickmeyer va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.