Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pep Guardiola FC (490309) - Olleros f.c. (1586818) » 486803040: T44/J7/VI

Liga 486803040 Información oficial sobre el partido 486803040 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / VI.51 (14369)

axtafranza Alineación oficial del equipo 'axtafranza' en el partido 1 - 0 Dinamo de la vall Alineación oficial del equipo 'Dinamo de la vall' en el partido
Xulio Piñoi (64') 1 - 0
axtafranza Alineación oficial del equipo 'axtafranza' en el partido 1 - 0 Dinamo de la vall Alineación oficial del equipo 'Dinamo de la vall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
axtafranza Alineación oficial del equipo 'axtafranza' en el partido 2 - 0 Dinamo de la vall Alineación oficial del equipo 'Dinamo de la vall' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

axtafranza

Goles Goles

  • 121 Minuto 64 (Gol por el centro): axtafranza va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 64 Xulio Piñoi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): axtafranza per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 5, quan Göktürk Sanal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Matteo Eufrate va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Jenő Roszkos va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de axtafranza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): axtafranza va estar a punt de posar-se per davant al minut 30 però Alberto Egaña va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): axtafranza va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 33 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Miguel Echegoyen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 es va veure una gran oportunitat per a axtafranza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jenő Roszkos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tobiasz Gutecki va estar a punt d'acabar en gol al minut 60, però el porter visitant Alessandro Desio va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): axtafranza va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Xulio Piñoi en un 1 contra 1 amb el porter Alessandro Desio, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Miguel Echegoyen de axtafranza amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Xulio Piñoi.
  • 512 Minuto 62 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Miguel Echegoyen de axtafranza per doble groga al minut 62.

Dinamo de la vall

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): En Zygmunt Trojnara va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones