Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Catalunya LLiure F.C. (314844) - Doom Assault R.C.D. (118032) » 486803035: T44/J6/VI

Liga 486803035 Información oficial sobre el partido 486803035 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VI.51 (14369)

Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido 1 - 3 Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido
Marco Lonfernini (13') 1 - 0
1 - 1 Vladimir Vasilescu (53')
1 - 2 Guillerme Alborés (80')
1 - 3 Birger Niebelungen (82')
Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido 1 - 3 Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido 0 - 4 Doom Assault R.C.D. Alineación oficial del equipo 'Doom Assault R.C.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Catalunya LLiure F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Marco Lonfernini va donar a Catalunya un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Catalunya van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Marco Lonfernini des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 79 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Rickard Säfström, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Rickard Säfström hauria d'haver estat gol al minut 81 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 19, Christos Kalamaridis de Catalunya va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 62 (Lesión): Catalunya es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Christos Kalamaridis no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Teuvo Porttinen al camp.

Doom Assault R.C.D.

Goles Goles

  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 53 minuts Vladimir Vasilescu va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 80 (Gol por la derecha): El jugador de Assault Guillerme Alborés va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 80 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al 82 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Assault augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Birger Niebelungen es rifés el porter i marqués el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Es duien 11 minuts de partit jugats quan Vladimir Vasilescu va estar a punt de posar per davant a Assault amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nave Goldwasser va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 78, quan en Edorta Urrestilla va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Després de 84 minuts, Tristán Feltello va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nave Goldwasser va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Descàrrega de Assault amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albert Descàrrega de Assault va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 20 (Lesión): El jugador de Assault Axel Guillemin va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Edorta Urrestilla va entrar en el seu lloc.