Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pep Guardiola FC (490309) - Catalunya LLiure F.C. (314844) » 486803032: T44/J5/VI

Liga 486803032 Información oficial sobre el partido 486803032 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.51 (14369)

axtafranza Alineación oficial del equipo 'axtafranza' en el partido 2 - 0 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
Matteo Eufrate (2') 1 - 0
Jonathan Lebrun (62') 2 - 0
axtafranza Alineación oficial del equipo 'axtafranza' en el partido 2 - 0 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
axtafranza Alineación oficial del equipo 'axtafranza' en el partido 2 - 0 Catalunya LLiure F.C. Alineación oficial del equipo 'Catalunya LLiure F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

axtafranza

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Matteo Eufrate va donar a axtafranza un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): axtafranza va augmentar la diferència quan Jonathan Lebrun no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Miika Flemming va estar a punt de sentenciar el partit al minut 3, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jenő Roszkos. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Jonathan Lebrun una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Nave Goldwasser va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71, Tobiasz Gutecki gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nave Goldwasser va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Xulio Piñoi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): En Jonathan Lebrun, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Catalunya LLiure F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Christos Kalamaridis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Catalunya va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Marco Lonfernini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 72 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Catalunya sortien al contraatac. La falta llançada per Rickard Säfström va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 6 (Lesión leve): Després de 6 minuts jugats, Paul-Mihail Lungu es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Christos Kalamaridis.
  • 090 Minuto 27 (Tirita): Al minut 27, Marco Lonfernini de Catalunya es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.