Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rocketer F.C (437190) - Capillita F.C (1437264) » 486800498: T44/J1/VI

Liga 486800498 Información oficial sobre el partido 486800498 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VI.6 (14324)

jeque f.c. Alineación oficial del equipo 'jeque f.c.' en el partido 3 - 1 Atletico Antequera Alineación oficial del equipo 'Atletico Antequera' en el partido
Michael Vikstedt (26') 1 - 0
1 - 1 Pablo Nadal Amador (32')
Mehdi Amar (71') 2 - 1
Tomàs Estellés (83') 3 - 1
jeque f.c. Alineación oficial del equipo 'jeque f.c.' en el partido 3 - 1 Atletico Antequera Alineación oficial del equipo 'Atletico Antequera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
jeque f.c. Alineación oficial del equipo 'jeque f.c.' en el partido 3 - 0 Atletico Antequera Alineación oficial del equipo 'Atletico Antequera' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jeque f.c.

Goles Goles

  • 123 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 26 gràcies a la jugada de Michael Vikstedt, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Mehdi Amar, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del jeque se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 71.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de jeque va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tomàs Estellés progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 15 per blocar una centrada d'en Gerardo Hermoso va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de jeque.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Torvald Salomonsen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 31, però una magnífica aturada de Jonathan Raoult va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): jeque per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 66, quan Torvald Salomonsen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Mehdi Amar, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Torvald Salomonsen de jeque es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Atletico Antequera

Goles Goles

  • 186 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Antequera amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Pablo Nadal Amador, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Antequera va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Zděnek Habáň, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 285 Minuto 69 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bud Swanson, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Antequera creava perill des de la dreta al minut 82, però en Davide Tuttobene, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Márk Tamási desviant la pilota a servei de cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 20 (Tirita): Al minut 20 de partit, el jugador Márk Tamási de Antequera es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21, Costel Sabău de Antequera es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.