Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuloteam (314408) - Peitieiros FC (1587104) » 486799672: T44/J2/V

Liga 486799672 Información oficial sobre el partido 486799672 en Hattrick

16.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / V.247 (5762)

Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido 0 - 0 losCongrios Alineación oficial del equipo 'losCongrios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zuloteam Alineación oficial del equipo 'Zuloteam' en el partido 2 - 0 losCongrios Alineación oficial del equipo 'losCongrios' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuloteam

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Zuloteam va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Roy Worsell va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter José Sánchez.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Pärtel Toomes va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 220 Minuto 70 (Ocasión de falta): Amb 70 minuts disputats, Jouni Bäf gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però José Sánchez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pärtel Toomes va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Pärtel Toomes va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Zuloteam se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Costel Paraschivescu de Zuloteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 75 (Lesión leve): Zuloteam va fer una substitució al minut 75. Dalyan Kardan va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Myron Gomez.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Rafał Hołyński es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Costel Paraschivescu.

losCongrios

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 21 (Ocasión de contra por el centro): En Albert Garrell va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En 程 (Ching) 英豪 (Yinghao) va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Suances quasi marca en una jugada assajada de córner que Guillermo Belmar havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 242 Minuto 79 (Ocasión de contra por la izquierda): losCongrios van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 79, però el xut de Alberto Guastini des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de losCongrios, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Ignazio Mistelbauer va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 17 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Luis Suances va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.