Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Castalia (774205) - LlevateEsta (309698) » 486798363: T44/J13/V

Liga 486798363 Información oficial sobre el partido 486798363 en Hattrick

01.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / V.223 (5736)

CD Castalia Alineación oficial del equipo 'CD Castalia' en el partido 2 - 0 San Lazaro Alineación oficial del equipo 'San Lazaro' en el partido
Tristan Ménard (14') 1 - 0
Luis Pinedo Acevedo (76') 2 - 0
CD Castalia Alineación oficial del equipo 'CD Castalia' en el partido 2 - 0 San Lazaro Alineación oficial del equipo 'San Lazaro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Castalia Alineación oficial del equipo 'CD Castalia' en el partido 2 - 1 San Lazaro Alineación oficial del equipo 'San Lazaro' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
62,6 % 13,0 % 24,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Castalia

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Tristan Ménard de Castalia aconseguir un gol al minut 14 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Mirko Verdi arribés a peus de Luis Pinedo Acevedo, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Castalia el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El Castalia ho intentava per la dreta per mitjà de Luis Pinedo Acevedo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Tristan Ménard, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Castalia sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Graziano Capritti, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alfonso Gil de Aponte, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Julio Noboa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Waldemar Piechociński va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 75 (Lesión): Tristan Ménard va sortir coix del terreny de joc, substituït per Roque Otón. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

San Lazaro

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lazaro, l'equip va recuperar la pilota al minut 32 i va contraatacar. En Maroš Milanský va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 263 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Lazaro creava perill des de la dreta al minut 66, però en Bernardo Álvarez, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Dennis Duun desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Vittorio Parigi va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Bernardo Álvarez no es va rendir i va fer unes grans aturades.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Radu Cristea de Lazaro va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Luis Aller de Lazaro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Radu Cristea de Lazaro es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 74.