Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ATH GRETAS (1579208) - Atlético de Costas (994622) » 486798001: T44/J6/V

Liga 486798001 Información oficial sobre el partido 486798001 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / V.217 (5730)

ATH GRETAS Alineación oficial del equipo 'ATH GRETAS' en el partido 1 - 3 A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido
Florian Zehetmayer (3') 1 - 0
1 - 1 Rowan Brand (6')
1 - 2 Thimo Eijck (85')
1 - 3 Amedej Novinec (89')
ATH GRETAS Alineación oficial del equipo 'ATH GRETAS' en el partido 1 - 3 A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ATH GRETAS Alineación oficial del equipo 'ATH GRETAS' en el partido 2 - 1 A Esbatuxada Rabadense Alineación oficial del equipo 'A Esbatuxada Rabadense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,9 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATH GRETAS

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): GRETAS s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Florian Zehetmayer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfredo Olavarrieta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): GRETAS va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ot Bellpuig en un 1 contra 1 amb el porter Marcos Emiliano Francioni, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ot Bellpuig de GRETAS es va guanyar la targeta groga merescudament.

A Esbatuxada Rabadense

Goles Goles

  • 164 Minuto 6 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Rowan Brand marqués l'empat. Al minut 6 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, Esbatuxada es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Thimo Eijck es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amedej Novinec va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Esbatuxada que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Amedej Novinec, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Thimo Eijck de Esbatuxada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jerzy Darnowski de Esbatuxada va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): En Warren Calhoun de Esbatuxada va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Stefano Baroncini va prendre el seu rol al minut 88.