Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sant Narcis (799452) - Torrewhite FC (993693) » 486797305: T44/J1/V

Liga 486797305 Información oficial sobre el partido 486797305 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / V.205 (5718)

Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido 3 - 0 Atletico tom Alineación oficial del equipo 'Atletico tom' en el partido
Miguel Zaray (77') 1 - 0
Rubén Lario Oñate (80') 2 - 0
Rubén Lario Oñate (84') 3 - 0
Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido 3 - 0 Atletico tom Alineación oficial del equipo 'Atletico tom' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sant Narcis Alineación oficial del equipo 'Sant Narcis' en el partido 2 - 0 Atletico tom Alineación oficial del equipo 'Atletico tom' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sant Narcis

Goles Goles

  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Narcis va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 77 Miguel Zaray va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Rubén Lario Oñate va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Narcis i marcant el 2 - 0.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Narcis va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rubén Lario Oñate progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Rubén Lario Oñate va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Pablo Colmenares va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Ignacio Ordoñez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Narcis.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Felix Gallartza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Narcis se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rubén Lario Oñate de Narcis amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 24 (Tirita (médico)): Semblava que Miguel Zaray s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Atletico tom

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Atletico que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Juan Estupiñán, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Estupiñán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en José Cabezón quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Paco Angulo de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Javier Velázquez de Atletico la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Paco Angulo de Atletico per doble groga al minut 78.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 26 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jesús Oriol no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.