Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tupatupa (1416013) - Los chicos de Lobo (799300) » 486797141: T44/J1/V

Liga 486797141 Información oficial sobre el partido 486797141 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / V.202 (5715)

tupatupa Alineación oficial del equipo 'tupatupa' en el partido 4 - 1 Real Santoyuso Alineación oficial del equipo 'Real Santoyuso' en el partido
0 - 1 Carlos Torres Tejada (12')
Przemysław Cybulski (28') 1 - 1
Stanisław Konczewski (68') 2 - 1
Benjamí Sendrós (73') 3 - 1
Alejandro Lafuente Manso de Zúñiga (81') 4 - 1
tupatupa Alineación oficial del equipo 'tupatupa' en el partido 4 - 1 Real Santoyuso Alineación oficial del equipo 'Real Santoyuso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
tupatupa Alineación oficial del equipo 'tupatupa' en el partido 3 - 1 Real Santoyuso Alineación oficial del equipo 'Real Santoyuso' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tupatupa

Goles Goles

  • 114 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 28. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Przemysław Cybulski va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Stanisław Konczewski, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Benjamí Sendrós va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): tupatupa va aconseguir el 4 - 1 quan Alejandro Lafuente Manso de Zúñiga va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): tupatupa van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 7, però el xut de Juan Jesús Monjia des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Vladimir Kotzev haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a tupatupa al minut 20.
  • 208 Minuto 64 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Przemysław Cybulski de tupatupa va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Stanisław Konczewski que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 85 (Lesión (no subst.)): Francesco Martino no va poder acabar el partit després de caure lesionat, i va deixar el tupatupa amb un home menys.

Real Santoyuso

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Carlos Torres Tejada que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Santoyuso.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Santoyuso va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Daniel Löver va desviar el xut final de Steve Mugridge després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hèlios Sabé.