Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kastañazo (485990) - CAT-DPF (777757) » 486797003: T44/J9/V

Liga 486797003 Información oficial sobre el partido 486797003 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / V.199 (5712)

Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido 2 - 2 valkiria CF Alineación oficial del equipo 'valkiria CF' en el partido
Robert Smolana (4') 1 - 0
1 - 1 Givon Habashneh (25')
Jyrki Nordström (82') 2 - 1
2 - 2 Tomi Biglin (84')
Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido 2 - 2 valkiria CF Alineación oficial del equipo 'valkiria CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kastañazo Alineación oficial del equipo 'Kastañazo' en el partido 2 - 0 valkiria CF Alineación oficial del equipo 'valkiria CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kastañazo

Goles Goles

  • 139 Minuto 4 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Robert Smolana va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Ignacio Pardo García.
  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Nir Keshet arribés a peus de Jyrki Nordström, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Kastañazo el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, Joan Gispert gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Kastañazo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 77 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Lex Kreek ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Al minut 85, Ugo Pistono arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

valkiria CF

Goles Goles

  • 164 Minuto 25 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 25 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de valkiria. Givon Habashneh el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Tomi Biglin de valkiria va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jordi Trueta, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de valkiria, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jordi Trueta va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.