Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mediterraneo (778126) - FC Olzinelles (1419466) » 486796885: T44/J8/V

Liga 486796885 Información oficial sobre el partido 486796885 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / V.197 (5710)

Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 7 - 0 Jeringuillas Alineación oficial del equipo 'Jeringuillas' en el partido
Erben Laurijsen (39') 1 - 0
Severo Serra (42') 2 - 0
Quique Toquero (44') 3 - 0
Jens Rudin (44') 4 - 0
Jens Rudin (64') 5 - 0
Yannic Staub (70') 6 - 0
Erben Laurijsen (79') 7 - 0
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 7 - 0 Jeringuillas Alineación oficial del equipo 'Jeringuillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Mediterraneo Alineación oficial del equipo 'Mediterraneo' en el partido 8 - 0 Jeringuillas Alineación oficial del equipo 'Jeringuillas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mediterraneo

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Erben Laurijsen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Mediterraneo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 39.
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Mediterraneo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Severo Serra va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 115 Minuto 44 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Quique Toquero de Mediterraneo va fer un bon esprint per escapar-se de Franck Lascombe i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 3 - 0. Tot un espectacle!
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Jens Rudin va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 44 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Mediterraneo va aconseguir el 5 - 0 quan Jens Rudin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Yannic Staub va augmentar l'avantatge de Mediterraneo a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 116 Minuto 79 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 79 minuts quan Quique Toquero va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Erben Laurijsen, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mediterraneo a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Daniel-Ovidiu Podea va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Zoltán Ugrai. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Severo Serra de Mediterraneo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Quique Toquero ocupà el lloc d'en Aggelos Dimidou al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Mediterraneo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Luis Sánchez es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Jeringuillas

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Franck Lascombe va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 254 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Jorge Ruiz Mejía no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Claudiu-Mihai Pisoschi de jeringuilas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Claudiu-Mihai Pisoschi va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tarek Yazami, en lloc de córrer, relliscava.