Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pozal de gallinas (994935) - DoN ToMaTe (311133) » 486794373: T44/J10/V

Liga 486794373 Información oficial sobre el partido 486794373 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / V.152 (5665)

Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido 0 - 1 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
0 - 1 Nicolás Pérez (20')
Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido 0 - 1 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pozal de gallinas Alineación oficial del equipo 'Pozal de gallinas' en el partido 2 - 0 DoN ToMaTe Alineación oficial del equipo 'DoN ToMaTe' en el partido
Tiene mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pozal de gallinas

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): gallinas va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Carsten Kottmann ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 208 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carsten Kottmann de gallinas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Christophe Saulnier que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Massimo Polinari va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 289 Minuto 53 (Ocasión evento especial): En Massimo Polinari va fer una ràpida incursió al minut 53, però en Nicolás Pérez no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 213 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Sergi Serola de gallinas va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 72, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Patxi Lazcano de gallinas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Christophe Saulnier no li va importar gens ni mica.

DoN ToMaTe

Goles Goles

  • 141 Minuto 20 (Gol de contra por el centro): Don tomate sabia com jugar al contraatac, i al minut 20, Nicolás Pérez va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Luis Iñiguez va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Don tomate va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Dan Cooper, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Herve Rigueira va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 62 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Don tomate sortien al contraatac. La falta llançada per Manuel Fernando Azañón va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Don tomate va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nicolás Pérez va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Don tomate, l'equip va recuperar la pilota al minut 81 i va contraatacar. En Luis Desmás va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Don tomate sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Luis Iñiguez, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isaac Wimmersperg de Don tomate va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Acorán Romero va sortir coix del terreny de joc, substituït per Irwan Tariq. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.