Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

POZUELO (1454884) - CF HAHAN (801373) » 486793794: T44/J5/V

Liga 486793794 Información oficial sobre el partido 486793794 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / V.142 (5655)

POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido 0 - 3 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
0 - 1 Darko Močič (31')
0 - 2 Winfried Grün (34')
0 - 3 Winfried Grün (80')
POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido 0 - 3 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
POZUELO Alineación oficial del equipo 'POZUELO' en el partido 4 - 0 CF HAHAN Alineación oficial del equipo 'CF HAHAN' en el partido
Es un cenizo 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

POZUELO

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): POZUELO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 30 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Silvester Hasperhoven ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 203 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Rino Gammeter no oblidarà el que li va passar durant el minut 41. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 235 Minuto 42 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Javier Muñoz, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 202 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Passaven 57 minuts quan Wolfram Groess des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): POZUELO va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Zdzisław Galczak va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

CF HAHAN

Goles Goles

  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip HAHAN va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Darko Močič va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 180 Minuto 34 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 34 pels visitants. En Winfried Grün va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 140 Minuto 80 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el HAHAN va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Winfried Grün aconseguint el 0 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartul Čubela.