Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

els golets (774094) - cirrosis vallecanos de madrid (1436514) » 486792085: T44/J11/V

Liga 486792085 Información oficial sobre el partido 486792085 en Hattrick

18.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / V.111 (5624)

els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 3 - 2 cirrosis vallecanos de madrid Alineación oficial del equipo 'cirrosis vallecanos de madrid' en el partido
Hauke Nordenflycht (3') 1 - 0
1 - 1 Salomo Räsänen (34')
1 - 2 Dušan Baković (37')
Daniel Coman (51') 2 - 2
Antonio Coalla (67') 3 - 2
els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 3 - 2 cirrosis vallecanos de madrid Alineación oficial del equipo 'cirrosis vallecanos de madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
els golets Alineación oficial del equipo 'els golets' en el partido 3 - 0 cirrosis vallecanos de madrid Alineación oficial del equipo 'cirrosis vallecanos de madrid' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

els golets

Goles Goles

  • 122 Minuto 3 (Gol por la izquierda): golets, atacant per l'esquerra al minut 3, va aprofitar el magnífic llançament de Hauke Nordenflycht per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 113 Minuto 51 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al golets una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Daniel Coman, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 51.
  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els seguidors del golets contenien la respiració mentre en Antonio Coalla s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25, José Marqués Conde gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Kees van Merwijk va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 33 (Ocasión de falta): Al minut 33, Daniel Coman gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Armando Vega va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 41, i va passar la pilota a Hauke Nordenflycht, però aquest no va encertar a marcar.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Heimo Westhoven va entorpir al marcador d'en Armando Vega per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hauke Nordenflycht va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Hauke Nordenflycht, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

cirrosis vallecanos de madrid

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de vallecanos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Salomo Räsänen.
  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Dušan Baković que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a vallecanos.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): vallecanos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 66, però Dušan Baković va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 71 minuts, el vallecanos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Picio Bargos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.