Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Alberto (1461976) - Wolfkaiser FC (995065) » 486789906: T44/J12/V

Liga 486789906 Información oficial sobre el partido 486789906 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / V.72 (5585)

At. Alberto Alineación oficial del equipo 'At. Alberto' en el partido 2 - 3 Wolfkaiser FC Alineación oficial del equipo 'Wolfkaiser FC' en el partido
Julio Medina Guzmán (5') 1 - 0
1 - 1 Manuel Aires Marques (51')
Dorel Mirică (67') 2 - 1
2 - 2 Hannes Lüder (74')
2 - 3 Othman bin Abu (79')
At. Alberto Alineación oficial del equipo 'At. Alberto' en el partido 2 - 3 Wolfkaiser FC Alineación oficial del equipo 'Wolfkaiser FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
At. Alberto Alineación oficial del equipo 'At. Alberto' en el partido 3 - 2 Wolfkaiser FC Alineación oficial del equipo 'Wolfkaiser FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,1 % 34,6 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Alberto

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Alberto va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Julio Medina Guzmán va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 124 Minuto 67 (Gol de penalti): Corria el minut 67, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Alberto s'avançava en el marcador després que en Dorel Mirică xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): En Valentin Gritsenko, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 224 Minuto 78 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 78, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Dorel Mirică sempre els tira per la dreta i en Nadim Quassimi, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 77 (Lesión leve): Dani Gallent de Alberto va abandonar el terreny de joc després de 77 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Gonzalo Patruno va entrar en el seu lloc.

Wolfkaiser FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 51 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 51 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Manuel Aires Marques.
  • 160 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74 del partit, Hannes Lüder va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Passats 79 minuts de partit, Wolfkaiser es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Othman bin Abu es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Félix Aiguana al minut 11 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gonzalo Sáenz no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Cosme Pascual estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.