Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RocknRollas (1334817) - Fiber-drizzt (778094) » 486787996: T44/J12/V

Liga 486787996 Información oficial sobre el partido 486787996 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / V.38 (5551)

CDF Fragua Alineación oficial del equipo 'CDF Fragua' en el partido 2 - 2 PENAS FCB Alineación oficial del equipo 'PENAS FCB' en el partido
0 - 1 Sergio Turpín (29')
Erik Strandgård (55') 1 - 1
1 - 2 Ernesto Ordóñez (62')
Lluís Climent (81') 2 - 2
CDF Fragua Alineación oficial del equipo 'CDF Fragua' en el partido 2 - 2 PENAS FCB Alineación oficial del equipo 'PENAS FCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CDF Fragua Alineación oficial del equipo 'CDF Fragua' en el partido 0 - 2 PENAS FCB Alineación oficial del equipo 'PENAS FCB' en el partido
Tiene suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDF Fragua

Goles Goles

  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PENAS FC. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Erik Strandgård la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Fragua es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 55.
  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Lluís Climent va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Fragua empatava el partit, 2 a 2, al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Erik Strandgård va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Velayo de Fragua amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Passats 84 minuts de joc, en Lawrence Klarer de Fragua va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

PENAS FCB

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): PENAS FC agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Sergio Turpín amb mestria.
  • 139 Minuto 62 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de PENAS FC Ernesto Ordóñez va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Yoël Carlier va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Gracijus Šakalnis va estar a punt de posar per davant a PENAS FC amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Lawrence Klarer va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Jaanus Ylilauri va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): PENAS FC va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Lawrence Klarer va desviar el xut final de Ernesto Ordóñez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Duncan Strathdee ocupà el lloc d'en Aurelio Emanuel al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de PENAS FC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 61 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 61 de partit, quan un jugador de PENAS FC, en Sergio Turpín, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.