Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting del Clot (776157) - Kill Frenzy (775854) » 486787754: T44/J8/V

Liga 486787754 Información oficial sobre el partido 486787754 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / V.34 (5547)

Sporting del Clot Alineación oficial del equipo 'Sporting del Clot' en el partido 3 - 2 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
Zviad Tsenteradze (25') 1 - 0
Miel van Elst (28') 2 - 0
Miel van Elst (41') 3 - 0
3 - 1 Yiorgos Yialesakis (68')
3 - 2 Adrian-Ion Tigae (82')
Sporting del Clot Alineación oficial del equipo 'Sporting del Clot' en el partido 3 - 2 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting del Clot Alineación oficial del equipo 'Sporting del Clot' en el partido 2 - 1 Kill Frenzy Alineación oficial del equipo 'Kill Frenzy' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,5 % 5,3 % 20,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting del Clot

Goles Goles

  • 105 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 25, Ivan Kravić va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Zviad Tsenteradze, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 0.
  • 132 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Sporting va augmentar la diferència quan Miel van Elst no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 41 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sporting. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Miel van Elst xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Miel van Elst va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Zviad Tsenteradze, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ivan Kravić va estar a punt d'avançar els locals al minut 15 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Miel van Elst va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Sporting es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Kill Frenzy

Goles Goles

  • 152 Minuto 68 (Gol por la izquierda): En Yiorgos Yialesakis va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 3 - 1.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Frenzy seguien lluitant fins al final. Al minut 82, fruit d'aquests esforços, Adrian-Ion Tigae va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Adrian-Ion Tigae ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 243 Minuto 52 (Ocasión de contra por la derecha): Kostadin Marić va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Frenzy que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Frenzy va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ferruccio Francardelli, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Adrian-Ion Tigae de Frenzy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 67 (Lesión (no subst.)): Desafortunadament per a Frenzy, Henri Ratsula va caure lesionat al minut 67, el dolor li impedia continuar jugant. Però a la banqueta no hi havia ningú que pogués sortir a jugar i l'equip es va quedar amb un jugador menys.