Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raparigos S.D. (1334000) - Simon+MM (1459976) » 486787543: T44/J10/V

Liga 486787543 Información oficial sobre el partido 486787543 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / V.30 (5543)

RodonyaTeam Alineación oficial del equipo 'RodonyaTeam' en el partido 3 - 2 CD San Fernando Alineación oficial del equipo 'CD San Fernando' en el partido
Krzysztof Buszman (13') 1 - 0
1 - 1 Sergio Suárez (18')
1 - 2 Sergio Suárez (36')
Zeno Criveller (84') 2 - 2
Michał Banach (87') 3 - 2
RodonyaTeam Alineación oficial del equipo 'RodonyaTeam' en el partido 3 - 2 CD San Fernando Alineación oficial del equipo 'CD San Fernando' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RodonyaTeam Alineación oficial del equipo 'RodonyaTeam' en el partido 2 - 0 CD San Fernando Alineación oficial del equipo 'CD San Fernando' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RodonyaTeam

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Quim Ruivo va anar directament als peus de Krzysztof Buszman que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Zeno Criveller va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 84.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Michał Banach ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, RodonyaTeam es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): En Giggino Covellone va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El RodonyaTeam va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Krzysztof Buszman la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hayrullah Özyürek.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 70 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Zeno Criveller va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.

CD San Fernando

Goles Goles

  • 142 Minuto 18 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 18 minuts quan Sergio Suárez va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Fernando.
  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Sergio Suárez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ionuţ Mari no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Randall Guinn estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Fernando sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ainsley Clapp, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 30 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Franklin Brogtrop va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Fernando que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 286 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 89, un contraatac del Fernando no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jean Mehrmann perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Lauri Uunonen de Fernando va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 86 (Lesión): Marcel Vandiest no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Jean Mehrmann.