Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Alba Zaidín (1367384) - Vampis F.C. (992647) » 486785631: T44/J3/IV

Liga 486785631 Información oficial sobre el partido 486785631 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / IV.60 (3483)

Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido 5 - 1 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
Daniel Løkken (14') 1 - 0
1 - 1 Sebastien Willisegger (27')
Daantje Kwakman (31') 2 - 1
Thodoris Kalafatakis (35') 3 - 1
Carlo Martínez Zuccardi (74') 4 - 1
Juan Fruniz (75') 5 - 1
Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido 5 - 1 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Rondadores Alineación oficial del equipo 'Rondadores' en el partido 7 - 0 Vampis F.C. Alineación oficial del equipo 'Vampis F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 7.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rondadores

Goles Goles

  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): Daniel Løkken va donar a Rondadores un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Daantje Kwakman, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rondadores se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 31.
  • 115 Minuto 35 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 35 minuts, Thodoris Kalafatakis va superar per velocitat Paulino Castroverde per posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Carlo Martínez Zuccardi va augmentar l'avantatge de Rondadores a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Juan Fruniz va incrementar l'avantatge de Rondadores amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Thodoris Kalafatakis, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Daantje Kwakman va rematar alt.
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Carlo Martínez Zuccardi, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Daniel Løkken. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jean-Pierre Beatrix de Rondadores va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Fruniz de Rondadores la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Vampis F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 27 minuts quan Fabrice Bonneau va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Sebastien Willisegger, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Sebastien Willisegger de Vampis, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 3, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Noel Bornes quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Fabrice Bonneau de Vampis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.