Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Xara FC (990159) - Amenophis F.C. (1459319) » 486785594: T44/J13/IV

Liga 486785594 Información oficial sobre el partido 486785594 en Hattrick

01.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / IV.59 (3482)

LOS MUNGITARRAS Alineación oficial del equipo 'LOS MUNGITARRAS' en el partido 4 - 0 F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido
Nicky Westh (20') 1 - 0
Antonio Aguinaga (26') 2 - 0
Pietro Paolo Del Borrello (37') 3 - 0
Lee William (82') 4 - 0
LOS MUNGITARRAS Alineación oficial del equipo 'LOS MUNGITARRAS' en el partido 4 - 0 F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LOS MUNGITARRAS Alineación oficial del equipo 'LOS MUNGITARRAS' en el partido 3 - 0 F.C.supermiis Alineación oficial del equipo 'F.C.supermiis' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MUNGITARRAS

Goles Goles

  • 124 Minuto 20 (Gol de penalti): Corria el minut 20, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. MUNGITARRAS s'avançava en el marcador després que en Nicky Westh xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): En Pietro Paolo Del Borrello de MUNGITARRAS va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82, MUNGITARRAS va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Lee William, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Adheer Tanwar al minut 43 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lee William va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Abd Allah Shashi de MUNGITARRAS va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Reinhard Selm es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Lee William. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.supermiis. La jugada d'estratègia del MUNGITARRAS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Sakin Rüşdi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Elram Dim una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Adheer Tanwar va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Erich Wagner de MUNGITARRAS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 76 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Erich Wagner de MUNGITARRAS per doble groga al minut 76.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Pietro Paolo Del Borrello es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

F.C.supermiis

Goles Goles

  • 109 Minuto 26 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Sergio Rodríguez se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Antonio Aguinaga que va anotar el 2 - 0 per a MUNGITARRAS sense cap impediment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Di Giovanni.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): F.C.supermiis es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Felipe Las Heras Marín no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Manolo Moreno Uribe al camp.