Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Mostrencos (434925) - White Shark Team (1600717) » 486781908: T44/J2/III

Liga 486781908 Información oficial sobre el partido 486781908 en Hattrick

16.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / III.10 (3417)

Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 2 - 1 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
0 - 1 Rasmer Tamm (64')
Soriano Pando (71') 1 - 1
Jiří Křižka (87') 2 - 1
Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 2 - 1 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alcorcón Alineación oficial del equipo 'Alcorcón' en el partido 0 - 1 White Shark Team Alineación oficial del equipo 'White Shark Team' en el partido
Tiene suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alcorcón

Goles Goles

  • 143 Minuto 71 (Gol de contra por la derecha): El jugador Soriano Pando de Alcorcón es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.
  • 186 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 2 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Alcorcón. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Jiří Křižka va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Kas Jutte que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Alcorcón va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Kas Jutte va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Khoury Al-shamlan de Alcorcón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Soriano Pando es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 38 (Tirita (médico)): Soriano Pando es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

White Shark Team

Goles Goles

  • 174 Minuto 64 (Gol de penalti): White va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Rasmer Tamm va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del White que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Manuel Galdón, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 289 Minuto 42 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ignasi Viñolasdevall per la seva rapidesa. Al minut 42 va intentar marxar per velocitat d'en Soriano Pando, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Santiago Arantzamendi va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Rasmer Tamm, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Manuel Galdón va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 86, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Santiago Arantzamendi va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Costin Dumitraş de White amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Francisco Groni de White va abandonar el terreny de joc després de 30 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Federico Lerdo va entrar en el seu lloc.