Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuazaurre Power (1431097) - Starfire (436490) » 486781639: T44/J5/III

Liga 486781639 Información oficial sobre el partido 486781639 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / III.5 (3412)

Zuazaurre United Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre United' en el partido 3 - 1 Brasatto F.C. Alineación oficial del equipo 'Brasatto F.C.' en el partido
Sándor Benczúr (42') 1 - 0
1 - 1 Arno Wallinger (44')
Karl Kladov (61') 2 - 1
Anders Bolin (78') 3 - 1
Zuazaurre United Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre United' en el partido 3 - 1 Brasatto F.C. Alineación oficial del equipo 'Brasatto F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zuazaurre United Alineación oficial del equipo 'Zuazaurre United' en el partido 4 - 0 Brasatto F.C. Alineación oficial del equipo 'Brasatto F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuazaurre United

Goles Goles

  • 138 Minuto 42 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Olaf Imrich arribés a peus de Sándor Benczúr, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Zuazaurre el 1 - 0.
  • 123 Minuto 61 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 61 gràcies a la jugada de Karl Kladov, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Zuazaurre va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Anders Bolin va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Zuazaurre Olaf Imrich quasi marca al minut 28 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Karl Kladov l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Sándor Benczúr! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ulrik Rolfsson va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Ingemar van Teylingen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Carlos LaCalle va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Karl Kladov es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Zuazaurre ho intentava per la dreta per mitjà de Anders Bolin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Brasatto F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 44, quan Arno Wallinger va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brasatto va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jared Merchant, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.