Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Union Deportiva La Fuente (779074) - Figueiró FC (435919) » 484197370: T44/R1

Copa 484197370 Información oficial sobre el partido 484197370 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

Yvar Zak Alineación oficial del equipo 'Yvar Zak' en el partido 5 - 0 Dos Mundos Alineación oficial del equipo 'Dos Mundos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Yvar Zak Alineación oficial del equipo 'Yvar Zak' en el partido 2 - 1 Dos Mundos Alineación oficial del equipo 'Dos Mundos' en el partido
Tiene bastante suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,5 % 10,2 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Yvar Zak

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Stanisław Wenecki arribés a peus de Dominik Błaś, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Yvar el 1 - 0.
  • 143 Minuto 49 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Yvar eren letals, i Kosti Kavonius va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Yvar eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 52, Dominik Błaś va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Yvar va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Thomas Lannoy va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dominik Błaś va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aniol Cadevall al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dominik Błaś va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Yvar va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lizer Censilla, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): Dominik Błaś no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Dos Mundos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, un refús desafortunat de Antonio Galaín, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Iman Eslamfar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Václav Žolták quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 253 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): En Antonio Galaín va fer una estirada espectacular al minut 79, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Martin Feistmantl.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Orla Blach de Mundos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Martin Feistmantl, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.