Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Temple Monzón C.F. (991566) - Cuatro Caminos FC (773815) » 484196215: T44/R1

Copa 484196215 Información oficial sobre el partido 484196215 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 1 - 0 Cuatro Caminos FC Alineación oficial del equipo 'Cuatro Caminos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Temple Monzón C.F. Alineación oficial del equipo 'El Temple Monzón C.F.' en el partido 2 - 0 Cuatro Caminos FC Alineación oficial del equipo 'Cuatro Caminos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Temple Monzón C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 97 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Matteo Killi al minut 97, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al Templarios i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Thorben Dörrbecker del Templarios ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Templarios va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Nichlas Bisgaard ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kjell Langås va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Templarios la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nunzius Wanke de Templarios es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): El jugador de Templarios Ladislav Jarík va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Miguel Ángel Pardo va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Renato Bennati no era cap impediment.
  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Nichlas Bisgaard que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Cuatro Caminos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Caminos van sortir al contraatac amb encert al minut 32, però Mikel Ossorio no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Josep Cogul de Caminos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marc Josep Cogul va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Caminos va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Esteban Velamines de Caminos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.