Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pontelo ponselo fc (1337830) - SEÑOR DE INVERNALIA (1582191) » 484195916: T44/R1

Copa 484195916 Información oficial sobre el partido 484195916 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 1 - 7 SEÑOR DE INVERNALIA Alineación oficial del equipo 'SEÑOR DE INVERNALIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
pontelo ponselo fc Alineación oficial del equipo 'pontelo ponselo fc' en el partido 4 - 3 SEÑOR DE INVERNALIA Alineación oficial del equipo 'SEÑOR DE INVERNALIA' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,1 % 32,9 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pontelo ponselo fc

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Víctor Iluz no va poder aturar Alí Fonseca de pontelo, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 9 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Antonio Orive no s'ho podia creure.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del EDDARD. La jugada d'estratègia del pontelo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alí Fonseca va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Eulalio Villasuso de pontelo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 23 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Jordi Porres.

SEÑOR DE INVERNALIA

Goles Goles

  • 163 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador visitant Marino Durigon va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 24 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): Amb 35 minuts jugats, Manuel Spínola de EDDARD va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Seran Cueva, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Seran Cueva va augmentar l'avantatge de EDDARD a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Tommy Ludwig sempre és una garantia. Al minut 72, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Markus Topf marcar el 1 - 5 per al EDDARD.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raúl Cabelo de EDDARD l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 73 de partit.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Raúl Cabelo de EDDARD va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 7 al minut 82. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Víctor Iluz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 37 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. EDDARD va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Manuel Spínola probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.