Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barča Atlètic (1418633) - f.c.johnny (1596897) » 484195440: T44/R1

Copa 484195440 Información oficial sobre el partido 484195440 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

Trascastro fc Alineación oficial del equipo 'Trascastro fc' en el partido 3 - 5 f.c.johnny Alineación oficial del equipo 'f.c.johnny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trascastro fc Alineación oficial del equipo 'Trascastro fc' en el partido 2 - 2 f.c.johnny Alineación oficial del equipo 'f.c.johnny' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,8 % 35,5 % 35,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trascastro fc

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Trascastro prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Jesús Canielles va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 104 Minuto 88 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Jeffrey De Neve va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Trascastro: 2 a 3 al minut 88.
  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88, Trascastro aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Joan Enric Cirici va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Pedro Illarramendi arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Trascastro enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 212 Minuto 99 (Ocasión por la izquierda): Bardia Najafi va estar a punt d'empatar per a Trascastro quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Gabriel Jongeling va desviar la pilota a l'últim instant.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 11 (Lesión leve): Després de 11 minuts jugats, Gerhart Pavelka es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Joan Enric Cirici.

f.c.johnny

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Ricardo Treviño que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Ricardo Treviño quedar desmarcat i marcar per a f.c.johnny al minut 80. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Luis Alberto Villaverde va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 172 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Passats 95 minuts de partit, f.c.johnny es va posar per davant amb un 3 - 4 quan Ricardo Treviño es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 100 (Gol por la izquierda): Sebastiano Picchianti va aprofitar un error defensiu al minut 100, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 3 - 5 al marcador per a f.c.johnny.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 12 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Guido Chételat va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Es duien 36 minuts de partit jugats quan Augusto Martín Núñez va estar a punt de posar per davant a f.c.johnny amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel Caetano Guimarães va impedir un gol cantat.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 79 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Elko Bakhuis va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.