Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los correas (1589189) - Conglios Asoc. FK (771998) » 484195341: T44/R1

Copa 484195341 Información oficial sobre el partido 484195341 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

los correas Alineación oficial del equipo 'los correas' en el partido 3 - 1 Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
los correas Alineación oficial del equipo 'los correas' en el partido 0 - 1 Conglios Asoc. FK Alineación oficial del equipo 'Conglios Asoc. FK' en el partido
Tiene bastante suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los correas

Goles Goles

  • 143 Minuto 58 (Gol de contra por la derecha): Nicanor Sotomayor va marcar al minut 58 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 11 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Pep Lluís Palà va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Àlex Jordà. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de correas van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Juan Lacave va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 77 (Ocasión de contra por la derecha): correas van sortir al contraatac amb encert al minut 77, però Àlex Jordà no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Helenio Murado de correas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Àlex Jordà, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Helenio Murado de correas va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Kasi Martitegi de correas va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Juan Lacave va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de correas a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): Nicanor Sotomayor va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.

Conglios Asoc. FK

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Pep Lluís Palà quedar desmarcat i marcar per a Conglios al minut 23. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Alejandro Ruiz del Arco de Conglios, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 19, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Mariano 'Mozzarella' Moraga va estar a punt de posar per davant a Conglios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Khairil Refkivanza va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): En Rubén Meira va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Gilberto Vivas de Conglios va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Era el minut 70 quan després d'una dura entrada, el jugador Estebo Circes de Conglios s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): Tom Tiefenauer de Conglios va abandonar el terreny de joc després de 86 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Recadero León Borrero va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Agam Frizzy probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Conglios, Estebo Circes, col·locà la pilota just a les mans d'en Khairil Refkivanza. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Conglios Felipe 'Ferrinho' Navarro Iñiguez, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Khairil Refkivanza. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Rubén Meira va xutar fora per a Conglios, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Conglios, Pep Lluís Palà, col·locà la pilota just a les mans d'en Khairil Refkivanza. El marcador: 3 - 1.