Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Cansino (1371070) - wanchu club de futbol (794268) » 484193976: T44/R1

Copa 484193976 Información oficial sobre el partido 484193976 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido 1 - 2 wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Cansino Alineación oficial del equipo 'El Cansino' en el partido 0 - 2 wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Cansino

Goles Goles

  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Passat el minut 67 de joc, Amir Hossein Amanian facilitava les coses al Cansino amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cansino va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jordie Forgan, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Cansino va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Géza Turján va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 75 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maurizio Schiavello va estar a punt d'acabar en gol al minut 75, però el porter visitant Wibert Lombart va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 286 Minuto 96 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Cansino, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Enrique Vidaurreta va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Al minut 78, Amir Hossein Amanian de Cansino va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

wanchu club de futbol

Goles Goles

  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Miguel Piñeyro va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 172 Minuto 94 (Gol por la izquierda): wanchu va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 94. Sebastián Liggera va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Iulian Henegar, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Miguel Piñeyro ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Luis Oreiro quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): wanchu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Kazimierz Mejna va desviar el xut final de Nicolas Cosnard després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Nuri Pençe al minut 66.
  • 280 Minuto 95 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 95 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rómeó Gróf de wanchu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.