Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C. D. Racing Delicias (1578128) - RSP Team (492398) » 484193878: T44/R1

Copa 484193878 Información oficial sobre el partido 484193878 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

Purple Flame F.C. Alineación oficial del equipo 'Purple Flame F.C.' en el partido 3 - 1 UD_PAVIA Alineación oficial del equipo 'UD_PAVIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Purple Flame F.C. Alineación oficial del equipo 'Purple Flame F.C.' en el partido 0 - 2 UD_PAVIA Alineación oficial del equipo 'UD_PAVIA' en el partido
Tiene bastante suerte 0.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purple Flame F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Huib Ottevaere va donar a Purple un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 143 Minuto 44 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Purple eren letals, i Liviu Ganea va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Purple va augmentar la diferència quan Alejandro Toledano no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Massimo Pibia, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 34 (Lesión leve): Hanno Jacquemart de Purple va abandonar el terreny de joc després de 34 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Abdelqawi Soufyani va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 42 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Basile Rafiki que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 305 Minuto 52 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Huib Ottevaere, en lloc de córrer, relliscava.

UD_PAVIA

Goles Goles

  • 153 Minuto 53 (Gol por la derecha): Els jugadors de UD_PAVIA no defallien en cap moment. Producte d'això, en Dean Colgan va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Gustav Emilsson, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Marco Rabai no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Hieronymus Ramon va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Gustav Emilsson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 43, en un 1 contra 1 amb el porter, però Gustav Emilsson va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Hieronymus Ramon des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): UD_PAVIA van seguir progressant per la banda dreta. Hugo Dato va tenir la seva oportunitat al minut 51, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Altino Pinheiro la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de UD_PAVIA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonatan Malmen.