Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Billys y Murdocs (1435846) - Septuno (1416296) » 484193581: T44/R1

Copa 484193581 Información oficial sobre el partido 484193581 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido 1 - 2 Septuno Alineación oficial del equipo 'Septuno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Real Sociedad, S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad, S.A.D.' en el partido 1 - 3 Septuno Alineación oficial del equipo 'Septuno' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad, S.A.D.

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 els aficionats van embogir quan en Jani Västilä va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Real.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 37 quan Sondre Olsen de Real gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 211 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Al minut 54 el Real va posar setge sobre la defensa central visitant però en Sjef van Nooijen no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 65, Hugo Poncet de Real va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 22 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jani Västilä se sentia fresc com una rosa.

Septuno

Goles Goles

  • 162 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Jindřich Hubert per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.
  • 115 Minuto 52 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Arnot Artzubi no va poder aturar Miguel Espinoza de Septuno, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 52 el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Septuno va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Alberto Gutiérrez Gasset va desviar el xut final de Santi Saura després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Septuno va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Vitoriano Álvarez de Meda es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 43 (Ocasión de falta): Amb 43 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Santi Saura va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 雄太 (Yuta) 菅 (Suga) després de 64 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alberto Gutiérrez Gasset va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Günther Ruckendorfer de Septuno es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 58 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Günther Ruckendorfer de Septuno va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Mariano Juaristi estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.