Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

WEEDS UNITED (779316) - Wills F.C. (774829) » 484193353: T44/R1

Copa 484193353 Información oficial sobre el partido 484193353 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

C.F.Resolís Alineación oficial del equipo 'C.F.Resolís' en el partido 4 - 6 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.F.Resolís Alineación oficial del equipo 'C.F.Resolís' en el partido 0 - 2 Wills F.C. Alineación oficial del equipo 'Wills F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F.Resolís

Goles Goles

  • 141 Minuto 9 (Gol de contra por el centro): El C.F.Resolís era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Demetrio Sáenz Díez va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 107 Minuto 21 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Fausto Rubio Sáez va aconseguir per a C.F.Resolís el 2 - 1 al minut 21, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Arturo Vaccaro va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 83 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 29 (Tarjeta roja directa): Al minut 29, Luca Giagnoni de C.F.Resolís va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Nikola Simeonov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Demetrio Sáenz Díez de C.F.Resolís es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Anselmo Gör de C.F.Resolís anava molt fort i col·locat però David Valdés Díaz no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Justin Alberena va xutar fora per a C.F.Resolís, el marcador es va quedar igual: 2 - 3, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): El jugador de C.F.Resolís Nikola Simeonov va dubtar fins a l'últim moment i va efectuar un llançament de penal fluix i poc col·locat. El porter David Valdés Díaz va mostrar-se lent de reflexos i no va poder aturar el xut. Nou marcador: 3 - 4
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Sebastian Rauchholz anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a C.F.Resolís.

Wills F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Albert Perramon va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 14.
  • 163 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 84 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Alejandro Puelles.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Wills va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Antonio Martínez Rueda es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Manuel Mancha Gil al minut 51 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Albert Perramon, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 88 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Wills va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 94, quan Arturo Vaccaro va quedar-se sol davant el porter Anselmo Gör, però aquest va poder aturar el xut.
  • 207 Minuto 99 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Manuel Mancha Gil va enviar un xut des de 40 metres al minut 99, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 100 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Perramon de Wills amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Ignacio Antonio Coca ocupà el lloc d'en Zoltán Gombkötő al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Wills quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Wills, Kawa Neri, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Wills Albert Perramon no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Anselmo Gör es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Antonio Martínez Rueda va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 5.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Manuel Mancha Gil de Wills, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Anselmo Gör en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.