Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Almeria City (1416884) - the wolves pack (992784) » 484192259: T44/R1

Copa 484192259 Información oficial sobre el partido 484192259 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 3 - 1 Hierbabuena Alineación oficial del equipo 'Hierbabuena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celtic Flyers FC Alineación oficial del equipo 'Celtic Flyers FC' en el partido 0 - 1 Hierbabuena Alineación oficial del equipo 'Hierbabuena' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Flyers FC

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Flyers, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Perico Valentín va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Flyers, l'equip va recuperar la pilota al minut 30 i va contraatacar. En Evgen Belik va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 82 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Flyers sortien al contraatac. La falta llançada per Thierry Starkey va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 113 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 113, Perico Valentín de Flyers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Thierry Starkey de Flyers, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival José Eres en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 0.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Flyers, Evgen Belik, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Ortfried Reitsler anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 0 per a Flyers.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): Pep Carratalà, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, José Eres va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Flyers i 3 - 1 al marcador.

Hierbabuena

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Dave Power es va comportar com un juvenil al minut 14 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Santi Espluga de Hierbabuena, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 81, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Es duien 88 minuts de partit jugats quan Luis Sanz Mateo va estar a punt de posar per davant a Hierbabuena amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Endika Olotzaga va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Exuperancio Bentraces, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 112 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hermes Cazo.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71, José Eres de Hierbabuena es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Iván Cuartango de Hierbabuena va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 0.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Fernando Nogueira de Hierbabuena va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Inhar Amillaga de Hierbabuena va executar el tir amb una gran tècnica posant el 3 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 131 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Exuperancio Bentraces va xutar fora per a Hierbabuena, el marcador es va quedar igual: 3 - 1, ja es veia a venir!