Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

(-32054987) - Imperio Manchester City (778578) » 484185884: T44/R1

Copa 484185884 Información oficial sobre el partido 484185884 en Hattrick

06.08.2014 12:00:00
Copa: Temporada 44 / Ronda 1

Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 11 Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Equipo callejero Alineación oficial del equipo 'Equipo callejero' en el partido 0 - 9 Stormbringer CD Alineación oficial del equipo 'Stormbringer CD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo callejero

Stormbringer CD

Goles Goles

  • 108 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Raúl Menéndez encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Santiago Seras Malo només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Bjorn Boinet va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a Stormbringer l'avantatge per 0 - 3. Bjorn Boinet en va ser l'anotador.
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Jesús Clop va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Stormbringer, Chiqui Sánchez Llorente, que va marcar, sense saber com, el 0 - 4.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Stormbringer va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bjorn Boinet, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 5 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Aristeo Vázquez Villarreal, que va ser qui va marcar 0 - 6, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Jesús Clop des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 7 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Fernando Soto Barón de Stormbringer l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 8 al minut 81 de partit.
  • 184 Minuto 83 (Gol de penalti): Al minut 83 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Santiago Seras Malo va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 9.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Stormbringer va augmentar el seu avantatge a 0 - 10, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Arian Dos-Santos.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Stormbringer augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Chiqui Sánchez Llorente es rifés el porter i marqués el 0 - 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Raúl Menéndez va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Antonio Miró es va comportar com un juvenil al minut 79 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 82 de partit, quan un jugador de Stormbringer, en Jesús Clop, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Stormbringer es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Nemesio Alfeirán no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Roxer Arbelo al camp.