Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berenjenas F.C (1436831) - Rakitikos FC (1595943) » 482574234: T43/R7

Copa 482574234 Información oficial sobre el partido 482574234 en Hattrick

28.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 7

AT.MESINA Alineación oficial del equipo 'AT.MESINA' en el partido 1 - 2 F.C ESCRIBANO Alineación oficial del equipo 'F.C ESCRIBANO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AT.MESINA Alineación oficial del equipo 'AT.MESINA' en el partido 0 - 2 F.C ESCRIBANO Alineación oficial del equipo 'F.C ESCRIBANO' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,9 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AT.MESINA

Goles Goles

  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Kenneth Hastrup va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. AT.MESINA empatava el partit, 1 a 1, al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de AT.MESINA, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En 耿 (Geng) 其名 (Qiming) va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 210 Minuto 89 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta de Nino Arvanitakis quasi empata el partit al minut 89, però la pilota va sortir un pèl a la dreta.
  • 241 Minuto 101 (Ocasión de contra por el centro): En Daniel Zazo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 103, Daniel Belsolà de AT.MESINA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 89 (Evento clima: sol, OK técnico): Rafał Kubanek semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 99 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Nino Arvanitakis ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

F.C ESCRIBANO

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de ESCRIBANO va ser finalitzada des de l'esquerra per Friso van Blerk al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Passats 96 minuts de partit, ESCRIBANO es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Vincent Desrumaux es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Es duien 21 minuts de partit jugats quan Arnolds Krūmiņš va estar a punt de posar per davant a ESCRIBANO amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Odoacre Pansini va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 26, quan en Mitsuhisa Terada va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.