Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

re-takitos (118058) - Dino Fútbol Club (773911) » 482574180: T43/R7

Copa 482574180 Información oficial sobre el partido 482574180 en Hattrick

28.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 7

kuerten team Alineación oficial del equipo 'kuerten team' en el partido 5 - 3 Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
kuerten team Alineación oficial del equipo 'kuerten team' en el partido 2 - 2 Varon Dandy Alineación oficial del equipo 'Varon Dandy' en el partido
Tiene bastante suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,5 % 22,9 % 50,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kuerten team

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Arkadiusz Koniarek va donar a kuerten un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gonzalo Álvarez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 32.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de kuerten va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Denny Backhaus progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Denny Backhaus, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a kuerten.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Arkadiusz Koniarek va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Joaquín Brusca, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 218 Minuto 74 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Denny Backhaus va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Håkan Ranen rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Varon Dandy

Goles Goles

  • 151 Minuto 34 (Gol por el centro): Un mica després, Dimas Pardo Martínez de Varon va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 152 Minuto 82 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Mitch Armstrong de Varon després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Varon van mostrar una bona compenetració quan al minut 85 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Brandon Verreault va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Joan Sans va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bo Udesen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Varon van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 30, però Saku Loukiainen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): En Saku Loukiainen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, 俊哉 (Shunya) 江崎 (Ezaki) de Varon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 13 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 13 va fer que Grigore Ianău de Varon hagués d'abandonar el terreny de joc. Ignacio Neira Gomez va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 80 (Tirita): Al minut 80, Antonio Manias de Varon es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.