Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fc.Zizou (309418) - Bando a (1365338) » 482437092: T43/R6

Copa 482437092 Información oficial sobre el partido 482437092 en Hattrick

21.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 6

fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido 2 - 3 Txuri urdin Alineación oficial del equipo 'Txuri urdin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
fc.Zizou Alineación oficial del equipo 'fc.Zizou' en el partido 1 - 1 Txuri urdin Alineación oficial del equipo 'Txuri urdin' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,9 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc.Zizou

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): fc.Zizou va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 24 Olli Romppanen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Eloy Vergara estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Álvaro Arroja va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 1 al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 96 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de fc.Zizou la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 98 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 98 de partit, quan un jugador de fc.Zizou, en Patrick Godern, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Txuri urdin

Goles Goles

  • 164 Minuto 28 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Txuri al minut 28. Giuseppe Fusco va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 162 Minuto 84 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 84, quan Jonathan Cazeneuve va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 185 Minuto 101 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 101 minuts, el tirador de faltes del Txuri va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sébastien Barbier, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Giuseppe Fusco va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Simo Jarva va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Fabio Chini rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Txuri va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Àlex Forrellad va desviar el xut final de Sébastien Barbier després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 285 Minuto 97 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Txuri van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Giorgio Driussi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.