Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Exc3s_FC (1457048) - AttentiveLeaf (1455042) » 482436816: T43/R6

Copa 482436816 Información oficial sobre el partido 482436816 en Hattrick

21.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 6

U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 2 - 5 AttentiveLeaf Alineación oficial del equipo 'AttentiveLeaf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
U.D.Santalecina Alineación oficial del equipo 'U.D.Santalecina' en el partido 2 - 4 AttentiveLeaf Alineación oficial del equipo 'AttentiveLeaf' en el partido
Tiene un resultado normal 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,6 % 2,1 % 82,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Santalecina

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Santa una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Szymon Wojtusiak, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 34.
  • 104 Minuto 82 (Gol de penalti): Al minut 82, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Manoel Joaquim Bessa va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Carmine Feduzzi de Santa va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 29, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Imre Komlósi de Santa va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

AttentiveLeaf

Goles Goles

  • 173 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Bill Tromitten que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Passats 39 minuts de partit, AttentiveLeaf es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Narcís Estebanell es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al minut 41, AttentiveLeaf va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Thomas Gresser, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Narcís Estebanell va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Antón Yáñez de AttentiveLeaf va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rafael Martínez després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Róbert Balog va poder desviar-lo a córner.
  • 284 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Thomas Gresser de AttentiveLeaf va fallar un penal al minut 81, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Bellomo.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Narcís Estebanell ocupà el lloc d'en Vladimiro Borraz al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de AttentiveLeaf quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): Bill Tromitten de AttentiveLeaf va abandonar el terreny de joc després de 63 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Florian Brinkhorst va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Semblava que Robert Subarsky s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Quinto Passalacqua no li va importar gens ni mica.