Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real madrid power (1418542) - Blue Jeans FC (435109) » 482299995: T43/R5

Copa 482299995 Información oficial sobre el partido 482299995 en Hattrick

14.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 5

Real madrid power Alineación oficial del equipo 'Real madrid power' en el partido 4 - 2 Tamega Alineación oficial del equipo 'Tamega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Real madrid power Alineación oficial del equipo 'Real madrid power' en el partido 4 - 2 Tamega Alineación oficial del equipo 'Tamega' en el partido
Tiene un resultado normal 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,5 % 3,1 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real madrid power

Goles Goles

  • 141 Minuto 16 (Gol de contra por el centro): Manuel Niebelungen va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, madrid, al minut 16. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 122 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Els seguidors del madrid contenien la respiració mentre en Anselm Demunt s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 48 (Gol por la derecha): Amb 48 minuts jugats, en Jeroen Messiant va augmentar l'avantatge de madrid a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 59 (Gol por la izquierda): En Manuel Niebelungen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Miguel Pajares, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Tamega, però Jeroen Messiant no va poder encertar el xut.
  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Viktor Reindl va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de madrid.
  • 237 Minuto 61 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Viktor Reindl va fer al minut 61 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Cristiano Schroeder, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tamega

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Andrew Haul va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 152 Minuto 55 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Andrés Tapia-Rabia de Tamega després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 33, quan en Galileo Palermo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Miguel Pajares quasi redueix la diferència al marcador al minut 63, però una gran estirada d'en David Liñán Rubio va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 31 (Lesión leve): En Eber Temporales de Tamega va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Valente Ramil va prendre el seu rol al minut 31.