Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Garmos (1602005) - Rapido do Vieiro F.C. (1419333) » 482161505: T43/R4

Copa 482161505 Información oficial sobre el partido 482161505 en Hattrick

07.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 4

sant yago Alineación oficial del equipo 'sant yago' en el partido 2 - 3 Salesianas F.C. Alineación oficial del equipo 'Salesianas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
sant yago Alineación oficial del equipo 'sant yago' en el partido 2 - 1 Salesianas F.C. Alineación oficial del equipo 'Salesianas F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

sant yago

Goles Goles

  • 101 Minuto 30 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Juan Luis Parra Salcedo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a sant.
  • 103 Minuto 65 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Antonio Alagón va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Juan Luis Parra Salcedo va poder marcar per a sant en un servei de cantonada picat per en Toni Sanz Mateo quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Al minut 50 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Luis Parra Salcedo no s'ho podia creure.
  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Martí Costejà haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a sant al minut 62.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El jugador de sant Aniceto Antolínez quasi va assolir l'empat al minut 71 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, Ovidi Pelejà va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Juan Luis Parra Salcedo va estar a punt de marcar al minut 75 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Salesianas F.C.

Goles Goles

  • 186 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Sales va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Lars Wahlwald, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 0 - 1.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al 28 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Sales augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jan Mateus es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Deivo Alonso va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Thore Breidt després de 18 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Carlos Pardo va poder desviar-lo a córner.
  • 243 Minuto 51 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Sales sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jan Mateus, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 51 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.