Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SPORTING BOLILLON (1588074) - The Buccaneers (309734) » 482161467: T43/R4

Copa 482161467 Información oficial sobre el partido 482161467 en Hattrick

07.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 4

SPORTING BOLILLON Alineación oficial del equipo 'SPORTING BOLILLON' en el partido 4 - 6 Córdoba CF  Alineación oficial del equipo 'Córdoba CF ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SPORTING BOLILLON Alineación oficial del equipo 'SPORTING BOLILLON' en el partido 3 - 0 Córdoba CF  Alineación oficial del equipo 'Córdoba CF ' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTING BOLILLON

Goles Goles

  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Ramón María Zarza de SPORTING va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.
  • 111 Minuto 85 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 85, Uberto Abulafia de SPORTING empatava el partit: 2 - 2.
  • 112 Minuto 110 (Gol por la izquierda): Al minut 110 del partit, el jugador Uberto Abulafia de SPORTING va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Hans-Ludwig Feß de SPORTING va intentar batre la porteria rival al minut 27 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Alejandro Canela va estar a punt d'empatar per a SPORTING quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Curro Rivero López va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 241 Minuto 87 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SPORTING, l'equip va recuperar la pilota al minut 87 i va contraatacar. En Sixten Strandskär va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 223 Minuto 100 (Ocasión por la derecha): Al minut 100 es va veure una gran oportunitat per a SPORTING per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Sixten Strandskär, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): SPORTING va fer una substitució al minut 16. Mile Menovski va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Amós Pérez Mínguez.
  • 090 Minuto 29 (Tirita): Era el minut 29 quan després d'una dura entrada, el jugador Ramón María Zarza de SPORTING s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 99 (Lesión leve): Després de 99 minuts jugats, Adrian Irod es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Antonio Almario.
  • 091 Minuto 113 (Lesión leve): En Bertie Senk de SPORTING va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Franciscano Vitre va prendre el seu rol al minut 113.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Rimutis Valdžius tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Antonio Almario, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Curro Rivero López va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de SPORTING i 3 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Amós Pérez Mínguez de SPORTING és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de SPORTING, Uberto Abulafia, col·locà la pilota just a les mans d'en Curro Rivero López. El marcador: 4 - 5.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de SPORTING Alejandro Canela, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Curro Rivero López. El marcador continuava 4 - 5.

Córdoba CF 

Goles Goles

  • 186 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Cordoba. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Juan Fábregas va rematar tot sol dins de l'àrea petita.
  • 119 Minuto 73 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jonathan Johnson va treure un córner llarg cap al segon pal que en Max Luján, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 141 Minuto 106 (Gol de contra por el centro): Cordoba va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 106, quan Sergio Ferrer, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jonathan Johnson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Veli Yaşmut que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jonathan Johnson de Cordoba va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 21 (Tirita): Al minut 21 de partit, el jugador Sergio Ferrer de Cordoba es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. potente): Sergio Ferrer estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Perica Dvornik de Cordoba, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Raúl Hurtado Amezaga en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Cordoba Eloy 'R2D2' Uzbertiz no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Raúl Hurtado Amezaga es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 059 Minuto 128 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Cordoba Dani 'El Capi' Olivella va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En Alejandro Vidal anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Cordoba.