Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Soderflag (1584606) - Sparta Laspiernas (796124) » 482161023: T43/R4

Copa 482161023 Información oficial sobre el partido 482161023 en Hattrick

07.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 4

The Homens Alineación oficial del equipo 'The Homens' en el partido 3 - 4 Sparta Laspiernas Alineación oficial del equipo 'Sparta Laspiernas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The Homens Alineación oficial del equipo 'The Homens' en el partido 2 - 0 Sparta Laspiernas Alineación oficial del equipo 'Sparta Laspiernas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Homens

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rubén Hurtado ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Homens es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Rubén Hurtado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 30, però una magnífica aturada de Hugo Kukk va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Udo Englisch de Homens va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Martin Horkel arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Roger Funoll va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 224 Minuto 83 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 83, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Roger Funoll sempre els tira per la dreta i en Hugo Kukk, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Moisès Barrufet de Homens va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Al minut 75 en Antoni Sirach va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 88 (Lesión): Udo Englisch no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Fredi Billeriss.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Homens, Roger Funoll, col·locà la pilota just a les mans d'en Hugo Kukk. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Silviu Filipiuc de Homens va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Antonio Colomo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 2 - 3 per a Homens.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Homens, Ľubor Hartiník, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 132 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Homens Adrián Peñafiel va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

Sparta Laspiernas

Goles Goles

  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Aiden Carrillo va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Dirk Landsiedel va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): El Laspiernas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 53, però en Gustaw Duczmalewski va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 240 Minuto 86 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Laspiernas sortien al contraatac. La falta llançada per Dirk Landsiedel va sortir força alta sense massa perill.
  • 271 Minuto 99 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Aiden Carrillo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustaw Duczmalewski de Laspiernas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Dirk Landsiedel va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Aiden Carrillo de Laspiernas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Silviu Filipiuc en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Laspiernas Gustaw Duczmalewski no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Silviu Filipiuc es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Laspiernas Markus Sailer va intentar enganyar Silviu Filipiuc amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.