Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LUCERO CITY (1432673) - Huracán de Serantes (1366607) » 482160969: T43/R4

Copa 482160969 Información oficial sobre el partido 482160969 en Hattrick

07.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 4

titicaca Alineación oficial del equipo 'titicaca' en el partido 5 - 7 Huracán de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracán de Serantes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
titicaca Alineación oficial del equipo 'titicaca' en el partido 2 - 1 Huracán de Serantes Alineación oficial del equipo 'Huracán de Serantes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,0 % 29,6 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

titicaca

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): titicaca va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Cihan Akıner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 43 minuts, Armin Mitterer va superar per velocitat Hernán Bermúdez per posar el 2 - 2 al marcador.
  • 113 Minuto 101 (Gol por la derecha): Els jugadors del titicaca amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 101, deixant Armin Mitterer en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Christof Devogelaere una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 39, però una magnífica aturada de Àlex Pujadas va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 60 (Ocasión por el centro): En Paul-Constantin Zaharia del titicaca ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Christof Devogelaere! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Paul-Constantin Zaharia de titicaca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de titicaca, Armin Mitterer, col·locà la pilota just a les mans d'en Àlex Pujadas. El marcador: 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de titicaca Christof Devogelaere no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Àlex Pujadas es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Tayfur Kayan va xutar fora per a titicaca, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Joaquín Caunedo anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 6 per a titicaca.

Huracán de Serantes

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 40 minuts quan Dante Suñer va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Serantes.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Teodor Danilianţ va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 173 Minuto 98 (Gol por la derecha): El jugador de Serantes Dante Suñer va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 98 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Serantes va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Argider Alcañiz es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Argider Alcañiz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 76 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 110 (Ocasión de contra por la izquierda): Serantes van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 110, però Argider Alcañiz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Teodor Danilianţ de Serantes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Serantes, Baldric MacIssac, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 4 al marcador.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Silvino Valda de Serantes és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Dante Suñer va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 6.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Aravo Bernabé de Serantes, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Ofir Kushnir en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 7.