Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

King Power (1597838) - Cerqueiras CF (1418775) » 482160962: T43/R4

Copa 482160962 Información oficial sobre el partido 482160962 en Hattrick

07.05.2014 12:00:00
Copa: Temporada 43 / Ronda 4

Kai C.F. Alineación oficial del equipo 'Kai C.F.' en el partido 3 - 5 Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kai C.F. Alineación oficial del equipo 'Kai C.F.' en el partido 0 - 2 Os chimans do forte Alineación oficial del equipo 'Os chimans do forte' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kai C.F.

Goles Goles

  • 143 Minuto 101 (Gol de contra por la derecha): El jugador Francisco José Villanueva de C.F. es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 19 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Danilo Pesce, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de C.F. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lezo Aintzinburu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 109 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Gargallo de C.F. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Eljas Kurkinen ocupà el lloc d'en Aleksandar Dragojević al 29 minuts, dos minuts després que el jugador de C.F. quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 73 (Tirita): Al minut 73, Francisco José Villanueva de C.F. es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Rubén Comalada xutant per a C.F. va fer anar la pilota just on la volia, però Antonio Mahedero, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Danilo Pesce de C.F., amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Antonio Mahedero en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Alf Clara de C.F. anava molt fort i col·locat però Antonio Mahedero no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 2 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de C.F. Fernando Gargallo no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Antonio Mahedero es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.

Os chimans do forte

Goles Goles

  • 173 Minuto 99 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Abel Mata va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Marcial Carrete va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 26. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del C.F.. La jugada d'estratègia del chimans per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Èdgard Calm va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alfredo Nieto ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): José Alberto Piñal va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 63, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però George Bumbu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Jonás Enveij, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 79 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 281 Minuto 100 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Enrique Tabernero va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 37 (Tirita): Al minut 37 de partit, el jugador Abel Mata de chimans es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 34 (Evento clima: sol, OK técnico): En Èdgard Calm va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de chimans, Antonio Mahedero, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 1 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Enrique Tabernero va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 3.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Èdgard Calm va clavar el 2 - 4 per a chimans amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): En José Alberto Piñal anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a chimans.